Øsefjellet

Øsefjellet

I utgangspunktet kan du bygge hva du vil, så lenge du følger reguleringsplanen. Vi har med vilje regulert Øsefjellet slik at vi kan tilby et bredt utvalg av tomtestørrelse og prisklasser.

Dette gir deg mulighet til å tenke langsiktig. Ønsker du å bygge ei hytta med en gang og deretter i flere trinn, så kan du det. De ferdigregulerte tomtene ligger på størrelse fra ca 570 kvm og opptil ca 1500 kvm. For de som ønsker større - kontakt oss.

Øsefjellet er unik i forhold til andre hyttefelt, og et av de få prosjekter i Nord-Norge der du kan starte med ei hytte og bygge opptil 3 enheter, totalt 140 kvm på samme tomt!

Vi tilbyr også større tomter der du kan bygge opptil 5 enheter, maks 240 kvm. Har du barn, så kan du f.eks. kjøpe tomt i dag og skille både tomt og hytte ut til dem senere i livet. Det fineste med det hele er at reguleringsplanen er godkjent for dette, og du kan praktisk talt bestemme dette i ditt eget tempo.

 På Øsefjellet er det ingen forbehold om godkjenning, da Gratangen kommune godkjente prosjektet og reguleringsplanen allerede i 2005.

Hyttetomtene er ”selveiertomter” og tinglyses på vanlig måte. Ved kontraktstegning vil du umiddelbart være innehaver av tomt, med rett til pant og sikkerhet ved låneopptak i bank.

 

Drømmehytte er nærmere når du har hyttetomt!